VIDEOBANDEN

Digitaliseren

Voordat het te laat is


Heb je nog dierbare herinneringen op een videoband staan dan wordt het tijd deze te digitaliseren. Videobanden hebben een beperkte houdbaarheid, na verloop van tijd gaat de video informatie verloren.VHS - Betamax - Video 8 - Hi 8 - Digital 8 - Mini DV


Videobanden zijn er in vele soorten. Genoemde banden maar ook audio cassette banden kunnen tegen een geringe vergoeding worden gedigitaliseerd.
AVI - MOV - MP4


Informatie over ondermeer deze videoformaten kunt u vinden op dit deel van de website: video formaten


Wilt u het videomateriaal gaan bewerken met een videobewerkingsprogramma zoals Magix, iMovie of FCPX dan is het belangrijk dat u kiest voor een ongecomprimeerd bestand. AVI is handig voor de Microsoft Windows omgeving, MOV is handig in de Apple Mac OS omgeving. MP4 is handig als u de gedigitaliseerde video direct wilt afspelen zonder videoverwerking.
Prijsindicatie


Voor het omzetten van videomateriaal naar een AVI of MOV formaat vraag ik een vergoeding van slechts 5 Euro per uur videoband.


Voor het omzetten van videomateriaal naar AVI en MP4 of MOV en MP4 vraag ik een vergoeding van 7,50 Euro per uur videoband.


Het gedigitaliseerde video materiaal wordt op een door U meegebrachte harde schijf met USB aansluiting gezet.
Interesse?


Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak:Hans Meulenbroek

info@moevi.nl


Gebruikte apparatuur


Hieronder is een configuratie tekening van de gebruikte apparatuur te vinden. Hart van de installatie is een Canopus AVDC110 een “high quality audio/video converter”.
Deze website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen en gebruiken van statistische data. Als je deze website gebruikt, accepteer je de cookies. Zie de Privacybeleid pagina voor meer informatie.